Ons verhaal

Polarized Zonnebrillen

Wij  houden van zonnebrillen! Natuurlijk zijn wij in het dagelijks leven ook een consument zoals jij en eigenlijk iedereen. De vele autoritjes, maar ook de heerlijke zon op het terras en de schitteringen van het water tijdens een boottocht zorgden ervoor dat we op zoek gingen naar een goede zonnebril. Ok, we geven toe dat dit ook een klein beetje met ons image te maken had. Op zoek naar een betaalbare en kwalitatief goede zonnebril met gepolariseerde lenzen, kwamen we er achter dat er eigenlijk maar weinig online shops  gespecialiseerd zijn in dit fijne product. Ondernemen gaat om kansen zien en deze kans konden we niet laten lopen. Met deze webshop bieden we jou de kans om de show te stelen met een luxe polarized zonnebril, zonder dat je de hoofdprijs betaalt.

Duidelijk en eerlijk
We houden niet van bla bla, maar willen duidelijk en clean zijn. Eerlijkheid en duidelijke communicatie vinden wij erg belangrijk. Dit alles proberen we op zo’n persoonlijke manier te doen en dat is moeilijk, zeker omdat we enkel jouw beeldscherm als communicatiemiddel lijken te hebben. Er zijn ook andere manieren om jou te bereiken, dus laat je door ons verrassen.
Terwijl we nog iedere dag bijleren, begint het harde werken ook zijn vruchten af te werpen. Daar zijn we trots op..

We willen jou als consument, maar ook als Member van polarizedzonnebrillen.nl behandelen zoals wij zelf ook behandeld willen worden bij het doen van online aankopen. Wij zoeken ons suf, jij hoeft alleen maar te kiezen.
Succes met het kiezen van jouw nieuwe lievelingsbril(len)!


Follow us on Instagram
Je kiest voor ons omdat...
Gratis verzending
Gratis verzending vanaf € 50,-
Anders € 3,95
Track & Trace
Altijd Track & Trace bij je pakket
Verzending via PostNL
Snelle levering
Op werkdagen voor 16:00u besteld, vandaag verzonden
Niet goed, geld terug
14 dagen niet goed geld terug garantie